Top

Montale Honey Aoud EDP unisex perfume - 100ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 40 of 144
This product was added to our catalog on Saturday 07 January, 2017.

Montale Honey Aoud EDP unisex perfume - 100ml

Model EDP
Manufacturer Montale
Price:   76.85€
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Honey Aoud е стилен и изискан дървесно-пикантен унисекс парфюм с леки оттенъци на кожата. Ароматът е представен в началото на 2015 г. от френската парфюмерийна къща Montale и е облечен във фирмения метализиран флакон, украсен с метална висулка – логото на Montale.

Този път флаконът е оцветен в топъл кехлибарено меден цвят, подчертаващи темата на парфюм, посветена на ароматната комбинация от уд и мед. Деликатен, копринен, пикантен, цветен нюанс започва началото на композицията, бавно преминаващ в неустоимото медно сърце на парфюма, звучащо с луксозната сладост на кехлибарен мед, топла пикантност на листа от пачули и кадифена, ароматна канела. Красотата на сърцевината се засилва от хармониращите нотки на опушено-сладък уд. Деликатен мирис на скъпа, отлично обработена кожа в заключителния акорд се преплита с нежен, сладък аромат на мадагаскарска ванилия и фина амбра.