Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 90 of 135
This product was added to our catalog on Saturday 21 September, 2019.

Montale Leather Patchouli EDP unisex perfume - 100ml

Model EDP
Manufacturer Montale
Price:   145.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Пирамидата на кожения аромат Leather Patchouli включва основни компонента кожа и пачули като основни. Резултатът е мелодия, която отвежда слушателите в далечна и загадъчна Индия, на брега на приказно езеро. Тук слънчевите лъчи се отразяват върху спокойната му повърхност. Суетата и тревогите губят значение, отстъпвайки място на спокойно съзерцание и мир.
Богатият и плътен състав се отваря с топли акценти на кожа, сладостни тревисто-балсамови нотки на лабданум, дълбоки опушени дървесни нотки на ценно етерично масло от уд и ориенталски пикантен акцент на листа от пачули. Средните нотки са елегантни дървесни нюанси на смолист бял кедър и деликатно екзотично сандалово дърво. Притегателният вълнуващ завършек на Leather Patchouli звучи с освежаващи фини акценти сива амбра, меки чувствени мускусни оттенъци и нежни сладки пудрови нотки на ориенталска ванилия.

Връхни нотки: листа от индонезийско пачули, лабданум, дъбена кожа, непалски уд
СЪРДЕЧНИ НОТКИ: кедър, гваяково дърво, сандалово дърво
БАЗОВИ НОТКИ: ванилия от Мадагаскар, кехлибар, бял мускус