Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 28 of 31
This product was added to our catalog on Saturday 28 January, 2023.

Montale Roses Musk EDP perfume for women - 50ml

Model EDP
Manufacturer Montale
Price:   99.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Montale Roses Musk е изтънчен дамски аромат от 2009 г., създаден от известната парфюмерийна къща Montale. Колекцията на тази марка е доминирана от унисекс аромати, като например Montale Rose Tea, и затова новият Roses Musk, предназначен само за дами, беше приятна изненада.
Roses Musk от Montale е излъчването и очарованието на истинския блясък. Мускусът тук придобива сладост, обогатен с горски нотки, той очарова и интригува. Този парфюм е посветен на фаталните красавици, които знаят какво искат и знаят как да го получат всеки път.
Ароматите на Montal са известни със своята дълготрайност и за да предпазят формулата от слънчева светлина, всеки парфюм е опакован във високотехнологична алуминиева бутилка.
Парфюмната композиция Montale Roses Musk се състои от нотки на жасмин, розова есенция, розово абсолю, малина, къпина, кехлибар и мускус.
Парфюмът принадлежи към групата на флоралните, плодови аромати и е идеален за употреба вечер.