Top

Montale SandFlowers EDP парфюм унисекс парфюм -без опаковка- 100ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 144 of 158
This product was added to our catalog on Tuesday 26 June, 2018.

Montale SandFlowers EDP парфюм унисекс парфюм -без опаковка- 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Montale
Price:   100.00лв.
Reviews
Montale Sandflowers е дървесно ароматно ухание за жени и мъже с изразителни морски акорди. Тази парфюмна вода на френската марка Montale, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага свеж аромат, напомнящ лятна почивка на море.
Montale Sandflowers предлага изразителен и силно автентичен аромат на море с прекрасни пориви на хвойна. Сякаш се намирате на няколко метра от вълните на океана и вдишвате аромата на солената вода, слънцето и близката хвойнова горичка. Завършекът принадлежи на мекотата на сандалово дърво, което ни напомня ориенталско вдъхновение.
Montale Sandflowers, благодарение на прекрасния нюанс на сандалово дърво, е подходяща за зимните месеци, но морският й оттенък предразполага за носене през цялата година. Това е идеален дневен и вечерен парфюм, който винаги надеждно ще приповдигне настроението на своя притежател. Montale Sandflowers завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат морски аромати, особено в творчески композиции с дървесни тонове.
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет