Top

Montale SandFlowers EDP unisex perfume-without package-100ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 107 of 150
This product was added to our catalog on Tuesday 26 June, 2018.

Montale SandFlowers EDP unisex perfume-without package-100ml

Model без опаковка
Manufacturer Montale
Price:   108.00лв.
Reviews
Montale Sandflowers е дървесно ароматно ухание за жени и мъже с изразителни морски акорди. Тази парфюмна вода на френската марка Montale, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага свеж аромат, напомнящ лятна почивка на море.
Montale Sandflowers предлага изразителен и силно автентичен аромат на море с прекрасни пориви на хвойна. Сякаш се намирате на няколко метра от вълните на океана и вдишвате аромата на солената вода, слънцето и близката хвойнова горичка. Завършекът принадлежи на мекотата на сандалово дърво, което ни напомня ориенталско вдъхновение.
Montale Sandflowers, благодарение на прекрасния нюанс на сандалово дърво, е подходяща за зимните месеци, но морският й оттенък предразполага за носене през цялата година. Това е идеален дневен и вечерен парфюм, който винаги надеждно ще приповдигне настроението на своя притежател. Montale Sandflowers завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат морски аромати, особено в творчески композиции с дървесни тонове.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет