Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 17 of 31
This product was added to our catalog on Monday 26 September, 2022.

Mugler Alien Goddess Intense EDP parfum for women - 30ml

Model EDP
Manufacturer Thierry Mugler
Price:   145.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Миналата година Mugler стартира Alien Goddess като фланкер на Alien, който е насочен към Gen-Z, по-младото население, което тепърва ще среща Mugler като марка. Alien Goddess включва нотки на бергамот, жасмин, ванилия и кашмир, разработени от парфюмеристите на Firmenich Nathalie Lorson и Marie Salamagne.

През лятото на 2022 г. излиза новият му фланкър - Alien Goddess Eau de Parfum Intense. Концепцията на аромата представя съюза между Слънцето и Земята.
„Пренасяйки неземната слънчева светлина още една стъпка напред, парфюмната вода Alien Goddess Intense грее с усилена и нажежена енергия: като обещание за пламтящ изгрев към по-оптимистично бъдеще.“

Alien Goddess Intense е флорален и дървесен аромат с кехлибарени нюанси. Отваря се с бергамот, обогатен с кокосов акорд, който среща жасмин и чай от жасмин в сърцето. Композицията се допълва от ванилия, бензоин и кашмир.

Връхни нотки: бергамот, кокос
Средни нотки: жасмин, чай от жасмин
Базови нотки: ванилия, бензоин, кашмир