Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 18 of 30
This product was added to our catalog on Monday 26 September, 2022.

Mugler Alien Goddess Intense EDP parfum for women - 60ml

Model EDP
Manufacturer Thierry Mugler
Price:   195.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Миналата година Mugler стартира Alien Goddess като фланкер на Alien, който е насочен към Gen-Z, по-младото население, което тепърва ще среща Mugler като марка. Alien Goddess включва нотки на бергамот, жасмин, ванилия и кашмир, разработени от парфюмеристите на Firmenich Nathalie Lorson и Marie Salamagne.

През лятото на 2022 г. излиза новият му фланкър - Alien Goddess Eau de Parfum Intense. Концепцията на аромата представя съюза между Слънцето и Земята.
„Пренасяйки неземната слънчева светлина още една стъпка напред, парфюмната вода Alien Goddess Intense грее с усилена и нажежена енергия: като обещание за пламтящ изгрев към по-оптимистично бъдеще.“

Alien Goddess Intense е флорален и дървесен аромат с кехлибарени нюанси. Отваря се с бергамот, обогатен с кокосов акорд, който среща жасмин и чай от жасмин в сърцето. Композицията се допълва от ванилия, бензоин и кашмир.

Връхни нотки: бергамот, кокос
Средни нотки: жасмин, чай от жасмин
Базови нотки: ванилия, бензоин, кашмир