Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 16 of 31
This product was added to our catalog on Monday 26 September, 2022.

Mugler Angel Nova EDT for women - 50ml

Model EDT
Manufacturer Thierry Mugler
Price:   165.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Оскар Уайлд е казал: „Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш“. Този афоризъм отеква в новата завладяваща и чувствена тоалетна вода Angel Nova. Angel Nova е парфюм с бергамот, чиято привидно откровена свежест отстъпва място на мощна супер-женственост, източник на безкрайна енергия. Тоалетна вода Angel Nova преосмисля фирмената роза, присъстваща в парфюмната вода, чрез нови съставки.
ТОАЛЕТНА ВОДА ANGEL NOVA: ДРЪЗКА КОМБИНАЦИЯ ОТ БЕРГАМОТ, РОЗОВИ ЛИСТЕНЦА И КЕДРОВО ДЪРВО.

Тоалетна вода Angel Nova организира успешния римейк на флорално-плодовата цитрусова структура, която беше успехът на по-голямата му сестра, парфюмната вода Angel Nova, чрез фина вариация на акордите на аромата. Водещият малинов акорд в Angel Nova отстъпва място на нотки на бергамот, който от своя страна разкрива акорда на личи, който придава на Eau de Toilette нейната жизненост и свежест. Сърцето на аромата, розови листенца, след което се срещат с нежните и кадифени флорални нотки на магнолия. Предишните дървесни базови нотки, въплътени от Akigalawood, сега се срещат и са подсилени с кедрово дърво и ярки мускуси.

Връхните нотки са личи и бергамот;
средните нотки са роза и магнолия;
базовите нотки са кедър от Вирджиния и мускус.