Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 35 of 36
This product was added to our catalog on Monday 30 October, 2023.

Narciso Rodriguez All of Me EDP for women - 50ml

Model EDP
Manufacturer Narciso Rodriguez
Price:   150.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

All of Me е новият парфюм за жени от Narciso Rodriguez, дързък и призматичен флорален аромат, създаден за ново поколение жени, които са уверени да покажат истинския си цвят и да прегърнат всичко, което ги прави уникални.
Парфюм с много аспекти. Празник на индивидуалността и себеизразяването, All of Me преоткрива флоралния парфюм чрез смесване на скъпоценна роза сентифолия със смел здравец бърбън, нотка, която обикновено се среща само в мъжките аромати. Заедно с този отличителен дует от роза и здравец, акорд от деликатни млечно-бели мускуси преоткрива емблематичния подпис на Нарцисо Родригес. Шест различни мускусни нотки се смесват заедно, за да създадат пристрастяващо качество на втора кожа, всяка от които носи ново измерение на многостранната комбинация от цветя.
NARCISO RODRIGUEZ All of Me е веган парфюм, който има флорални, дървесни и мускусни нотки. Съставките са 88% натурални и неговите звездни съставки са отговорно произведени. Има смел флорален аромат, който показва увереност и уникалност.

Връхни нотки: магнолия
Средни нотки: роза и бърбън здравец
Базови нотки: мускус и сандалово дърво