Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 28 of 36
This product was added to our catalog on Monday 12 September, 2022.

Narciso Rodriguez Narciso Cristal EDP парфюм за жени - 30ml

Model EDP
Manufacturer Narciso Rodriguez
Price:   105.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

NARCISO Cristal е обявен като "ярък и пристрастяващ нов аромат, почит към сияйната женственост, отразяващ вътрешната светлина на жената NARCISO, точно както фасетите на кристала излъчват светлина, за да разкрият естествената му красота." NARCISO Eau de Parfum Cristal изследва най-интимното ни аз. „Ароматът разкрива истинската същност на жената и отразява нейната автентична личност“, казва Натали Грасия-Чето, известният парфюмерист зад новия аромат. "Моята визия беше да създам аромат, който извежда вътрешната светлина на жената, излъчвайки нейната естествена красота и чувственост."

Ароматът улавя същността на вътрешната светлина чрез сияйните си връхни нотки, чистото и деликатно сърце и чувствената суша. Докато ароматът се пробужда, светещ ореол от сияен бергамот осветява меките венчелистчета на цъфтящи цветя, пищен букет от преработени рози и бели флорални акорди. Ароматът постепенно се разгръща до сладострастно изсъхване с емблематичното сърце от мускус, безпогрешният подпис на ароматите NARCISO. Мускусът е подсилен с елегантни дървесни и кехлибарени аспекти на чувствено кедрово дърво и кашмеран, придавайки на аромата мистериозна, дифузна следа. Възвишена алхимия на лекота и дълбочина, светещият ореол на аромата уравновесява дълбоката интензивност.

NARCISO Eau de Parfum Cristal въвежда нов стандарт на естественост, като повече от 85% от съставките са от естествен произход.

Връхни нотки: бергамот, фрезия, портокалов цвят
Средни нотки: роза, бели цветя, жасмин, мускус
Базови нотки: амбра, кедрово дърво, кашмеран, бензоин