Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 74 of 136
This product was added to our catalog on Tuesday 11 October, 2022.

Paco Rabanne Fame Set for women - 50ml EDP+75ml Lotion

Model комплект
Manufacturer Paco Rabanne
Price:   166.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Ароматът на Paco Rabanne Fame има 90 процента от съставките си с естествен произход, веган е и се произвежда във Франция. Идеята е била да се създаде нов шипров аромат, използвайки три нотки на тамян, обвити във ванилия и сандалово дърво. Други ключови съставки са натурално манго и жасмин.
Жасминът се добива от Грас, Франция, който се извлича чрез микротечна технология, олибанумът се добива по устойчив начин от Сомалия. „Сандаловото дърво също е добито по устойчив начин от Австралия, а има и социално отговорна ванилия от Мадагаскар. Акордът на манго е направен за първи път с изцяло натурални съставки“.

Бутилката на Fame е направена от лъскава "сребърна" и "златна" пластмаса, тя трябва да улови блясъка от 60-те години и да "галванизира младото поколение", според Vincent Thilloy, главен бранд директор на Paco Rabanne. Дизайнът на бутилката включва емблематичната верижна рокля и ботуши, имитиращи тези, проектирани за марката от творческия директор Julien Dossena, както и обеци и гривна, подобни на някои от най-продаваните аксесоари на марката.

Връхните нотки са манго и бергамот;
средните нотки са жасмин и олибан;
базовите нотки са ванилия и сандалово дърво.