Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 74 of 117
This product was added to our catalog on Tuesday 11 October, 2022.

Paco Rabanne Fame Set for women - 50ml EDP+75ml Lotion

Model комплект
Manufacturer Paco Rabanne
Price:   170.00лв.
Reviews
Ароматът на Paco Rabanne Fame има 90 процента от съставките си с естествен произход, веган е и се произвежда във Франция. Идеята е била да се създаде нов шипров аромат, използвайки три нотки на тамян, обвити във ванилия и сандалово дърво. Други ключови съставки са натурално манго и жасмин.
Жасминът се добива от Грас, Франция, който се извлича чрез микротечна технология, олибанумът се добива по устойчив начин от Сомалия. „Сандаловото дърво също е добито по устойчив начин от Австралия, а има и социално отговорна ванилия от Мадагаскар. Акордът на манго е направен за първи път с изцяло натурални съставки“.

Бутилката на Fame е направена от лъскава "сребърна" и "златна" пластмаса, тя трябва да улови блясъка от 60-те години и да "галванизира младото поколение", според Vincent Thilloy, главен бранд директор на Paco Rabanne. Дизайнът на бутилката включва емблематичната верижна рокля и ботуши, имитиращи тези, проектирани за марката от творческия директор Julien Dossena, както и обеци и гривна, подобни на някои от най-продаваните аксесоари на марката.

Връхните нотки са манго и бергамот;
средните нотки са жасмин и олибан;
базовите нотки са ванилия и сандалово дърво.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет