Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 24 of 40
This product was added to our catalog on Monday 22 March, 2021.

Paco Rabanne Invictus Victory EDP parfum for men - 200ml

Model EDP
Manufacturer Paco Rabanne
Price:   240.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Paco Rabanne Invictus Victory Eau de Parfum Extreme предлага динамичния двубой на два мощни и контрастни елемента: свежест и чувственост. Съставът е интензивен и тъмен, рязко свеж и опушен.

Най-новият черен лъскав трофей е посветен на мъж, който ще постигне целите си. "Поражението не е опция. Той ще измести границите, ще се справи с всяко предизвикателство и ще спечели майсторски. Перфектният мач между подчертаната свежест и магнетината интензивност ще осигури силен и съблазнителен аромат, чувствен, но дълготраен."

Съставът отразява мощ и енергия и е идеален за родения победител. Дървесната и интензивна композиция започва с остри и свежи нотки на лимон и пикантен розов пипер. Акордът олибанум характеризира сърцевината на композицията, нюансирана от успокояваща лавандулова нотка и поставена върху интензивно лек и опушен слой от зърна тонка, ванилия и топли кехлибарени нотки.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: лимон, розов пипер;

Средни нотки: лавандула, тамян (олибанум);

Базови нотки: кехлибар, ванилия, боб тонка.