Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 27 of 42
This product was added to our catalog on Thursday 02 September, 2021.

Paco Rabanne PHANTOM EDT for men - 100ml

Model EDT
Manufacturer Paco Rabanne
Price:   160.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Phantom, новият мъжки аромат на Paco Rabanne
Същността на самочувствието, подхранвана от усещането за добра енергия. Футуристичен аромат, роден от сблъсъка между луксозно майсторство и нова технология.

Използване на авангарден творчески процес за подбор на съставки, за да се почувствате заредени с енергия, силно уверени и секси.

Коренно различно, напълно разрушително: открийте първата ни свързана бутилка. Докоснете телефона си отгоре и потеглете с новия си играч!

Невероятен аромат, роден от дръзката среща на енергизираща зелена светкавица от лимон и ветивер и привличането на неустоима кремообразна лавандула и дървесна ванилия. Phantom се произвежда във Франция, от отговорни и етично произведени съставки като органичен абсолют на лавандин, италиански лимон и ветивер от Хаити.

Променящ играта дизайн, изработен от хром, метал и черно. Ярък. Празничен. От космоса.

Повече от бутилка, Phantom е първият ни свързан аромат. Докоснете телефона си към бутилката си, свържете се с Phantom Universe и се запознайте с новия си играч!

Пазете бутилката Phantom и я напълнете отново. Благодарение на размера си за пълнене 150 ml, никога повече не изхвърляйте бутилката Phantom: запазете я и я напълнете отново. Неговият иновативен и лесен за използване пълнител ви позволява да напълните отново 150 мл тоалетна вода за секунди.