Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 53 of 53
This product was added to our catalog on Thursday 02 September, 2021.

Paco Rabanne PHANTOM EDT for men - 100ml

Model EDT
Manufacturer Paco Rabanne
Price:   155.00лв.
Reviews
Phantom, новият мъжки аромат на Paco Rabanne
Същността на самочувствието, подхранвана от усещането за добра енергия. Футуристичен аромат, роден от сблъсъка между луксозно майсторство и нова технология.

Използване на авангарден творчески процес за подбор на съставки, за да се почувствате заредени с енергия, силно уверени и секси.

Коренно различно, напълно разрушително: открийте първата ни свързана бутилка. Докоснете телефона си отгоре и потеглете с новия си играч!

Невероятен аромат, роден от дръзката среща на енергизираща зелена светкавица от лимон и ветивер и привличането на неустоима кремообразна лавандула и дървесна ванилия. Phantom се произвежда във Франция, от отговорни и етично произведени съставки като органичен абсолют на лавандин, италиански лимон и ветивер от Хаити.

Променящ играта дизайн, изработен от хром, метал и черно. Ярък. Празничен. От космоса.

Повече от бутилка, Phantom е първият ни свързан аромат. Докоснете телефона си към бутилката си, свържете се с Phantom Universe и се запознайте с новия си играч!

Пазете бутилката Phantom и я напълнете отново. Благодарение на размера си за пълнене 150 ml, никога повече не изхвърляйте бутилката Phantom: запазете я и я напълнете отново. Неговият иновативен и лесен за използване пълнител ви позволява да напълните отново 150 мл тоалетна вода за секунди.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет