Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 3 of 3
This product was added to our catalog on Wednesday 27 June, 2018.

Pupa BREAST&DECOLLETE ANTI-AGE CONCENTRATE-Против стареене на бюст и деколте 50m

Model Крем
Manufacturer Pupa
Price:   40.00лв.
Reviews
Pupa Breast and Decollete Anti-Age Concentare - Концентрат против стареене и пигментация на бюст и деколте - 50ml

Това усещане за стягане на кожата от PUPA е перфектното анти-стареене лечение за пигментация, фини линии и загуба на тон в областта на гърдите и деколтето.
От първото приложение фините линии са видимо намалени и кожата изглежда по-пълна и по-гладка. Формулиран с естествени екстракти, този концентрат спомага за релаксиране на кожата, което я прави по-млада, по-гладка и перфектна на допир, като същевременно подобрява тонуса на кожата и твърдостта. Lumiskin предотвратява образуването на пигментация и намалява появата на съществуващи възрастови петна.

Пигментация, фини линии и загуба на тон в областта на гърдите и деколтето

Предотвратява образуването на пигментация

Борба с бръчките и увисналата тъкан

Нанасяйте крема ежедневно на гърдите сутрин и вечер за най-малко 8 седмици, като внимателно масажирайте от основата, като избягвате зърната. Прилагайте и на деколтето, масажирайки до основата на врата.

Ключови съставки:
Естествени екстракти от Quillaja & Kigelia Africana - Помага за релаксиране на кожата, което я прави по-млада, по-гладка и по-плътна.

Botanic Complex - Подобрява тонуса и твърдостта на кожата, като същевременно помага за облекчаване на линиите между гърдите след сън.

Lumiskin - Предотвратява образуването на пигментация, като същевременно помага да се намали появата на съществуващи възрастови петна.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет