Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 1 of 45
This product was added to our catalog on Friday 11 November, 2016.

Pupa Fondotinta Antitraccia Фон дьо тен

Model фон дьо тен
Manufacturer Pupa
Price:   50.00лв.
Reviews
Pupa Fondotinta Antitraccia фон дьо тен има две свойства, които го правят уникален и незаменим: не оставя следи и лесно се съхранява на кожата в продължение на 14 часа!

Нежна като бриз, със сатен и трайно въздействие.

Кремът се нанася с изключителен комфорт, не дърпайте кожата, премахва неприятната "маска ефект". Той разполага с течност и деликатна текстура, която скрива всички дефекти, овлажнява кожата и я прави сияйна. Формулата се състои от силиконова емулсия за външната фаза, която създава действие, при което кремът не оставя следи.

То съдържа следните активни съставки: Модифицираното нишесте, за да се създаде матиран ефект и изглаждане, Herbal Mikronakladka Mosturizing - този микрофилм, който служи като бариера, с високи нива на водно задържане за продължителна хидратация.
Удобната опаковка с помпа, позволява да получите точното количество от продукта и гарантира пълна хигиена.

Как да използвате:
След прилагане на обичайните продукти за грижи, прилага коректор с върховете на пръстите си с леки движения изглаждане от района T до външния контур на лицето. Леко закриват шията и ушите. За по-добър резултат на крема може да се прилага с гъба с леки потупвания.

Подходящ за всеки тип кожа.
Слънцезащитен фактор - SPF 15.
Хипоалергенен и дерматологично тестван.
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет