Top

  • -14.3%
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 1 of 11
This product was added to our catalog on Friday 29 June, 2018.

Pupa Крем за ускоряване и насищане на тена 3 в 1- 200ml

Model слънцезащите
Manufacturer Pupa
Price:   35.00лв. 30.00лв.
Reviews
Търсите ли дълготрайно слънчев блясък и интензивен и продължителен тен?
Изберете Super Tan Activator 3in1, с изключителен SUN BOOSTER, който стимулира меланина.

РЕЗУЛТАТИ
Цветът на кожата е видимо равен и светъл. Тена е интензивен и златист и трае по-дълго във времето.
Формулата съдържа специална овлажняваща активна съставка, както и масло от ший, което подхранва и омекотява, за да направи кожата мека и гладка, гарантираща комфорт дори след много часове на слънце.
Той е идеален в края на деня, тъй като успокоява кожата от ефекта на слънцето и солта и намалява до минимум лющенето.

Това е кадифен крем, който се абсорбира бързо и съдържа Sun Booster, специален меланинов активатор. Можете да го използвате на лицето и тялото, без значение какъв е вашият фототип. Резултатът? Супер бърз, хомогенен, светещ и дълготрайно слънчев блясък. Ексклузивният подсилвател на слънце, стимулиращ активността на меланина, работи в три фази: подготвя кожата за излагане на слънце, придобивате по-бързо тен, помага по-дълго да издържи загара. Формулата съдържа бадемово масло и масло от ший, които са с доказани омекотяващи и подхранващи качества, както и витамин B5 с успокояваща функция.

ПРЕДИ ИЗЛАГАНЕ НА СЛЪНЦЕ: прилагайте крема върху лицето и тялото в дните точно преди излагане на слънце, за здравословен и дълготраен вид дори без слънце. Подготвя кожата, създава правилната основа, за да избегне изгаряне от вредни слънчеви лъчи.
ПО ВРЕМЕ НА ПЛАЖ: нанесете върху лицето и тялото, преди да лежите на слънце, използвайте го в комбинация с Pupa Multifunction слънцезащитен продукт, подходящ за вашия фототип. Ще получите много бърз слънчев загар.
СЛЕД ИЗЛАГАНЕ НА СЛЪНЦЕ: прилагайте ежедневно върху чиста кожа на лицето и тялото, както след излагане на слънце, така и когато се върнете в града, за да накарате слънцето целува тялото ви безопасно.
Също така е перфектен, когато се използва като овлажняващ крем за минимизиране на лющенето.

Кадифен крем, който бързо се абсорбира. Не омазнява. Хипоалергенен. Тестван дерматологично.
Без парабени
Произведено в Италия