Top

Pupa Tighting and shaping cream - 300ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 6 of 8
This product was added to our catalog on Wednesday 27 June, 2018.

Pupa Tighting and shaping cream - 300ml

Model крем
Manufacturer Pupa
Price:   50.00лв.
Reviews
Pupa Firming Reshaping cream - Стягащ и оформящ крем - 300ml

Този крем за оформяне на тялото от PUPA е създаден, за да даде на жените реформиран и елегантен силует.
PUPA Body Firming Reshaping Cream дава незабавни резултати, което означава, че кожата ви ще се почувства по-мека и подхранена веднага след първата употреба. Предефинирайте вашата кожа и силует с помощта на този брилянтен крем.

Дрениращо и стягащо действие за преформулиран силует и по-хармоничен профил. Той е бързо разтварящ се крем, който се бори със загубата на компактност и противодейства на натрупването на излишни мазнини и течности. Той действа постепенно, за да подобри профила на силуета и да даде на кожата правилната степен на твърдост и тонус.

Молекулата на R-образния модел контрастира с натрупването на излишни мазнини и течности, подобрявайки якостта и еластичността на кожата за по-дефиниран и тонизиран силует.
E-Skin извлечен от див кестен, има дрениращо и преструктуриращо действие, подобрява микроциркулацията на кожата, благоприятстваща намаляването на течностите. Активен кислород, повторно окисляване върху кожата, събужда енергията на кожните тъкани и ги прави абсолютно възприемчиви към козметичното лечение.

Приложение: нанесете на цялото тяло с леки кръгови движения, като се набляга на местата със загуба на тонус (корем, бедра, ханш). Абсорбира се много бързо от кожата и не оставя петна по дрехите. Нанасяйте 2 пъти дневно в продължение на 8 седмици за интензивна терапия.
Поддържаща фаза: 1 еднократно приложение на ден, за да се запазят постигнатите резултати.

Нисък риск от алергии
Дерматологично тествани
Произведено в Италия
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет