Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 6 of 7
This product was added to our catalog on Thursday 26 January, 2023.

Ralph Lauren Big Pony 2 EDT for women - 100ml

Model EDT
Manufacturer Ralph Lauren
Price:   65.00лв.
Reviews
Ралф Лорън пуска на пазара Big Pony Collection аромати само за жени. Линията предлага четири аромата, всеки от тях отговорящ на различни настроения и поводи. Първият аромат е СПОРТЕН, вторият - ЧУВСТВЕН, третият - "СВОБОДЕН ДУХ" - за жени, които са непокорни и независими, а четвъртият - СТИЛЕН - за жени, които са смели и динамични.

Изчистената компазиция е постигната чрез смесване само на две съставки, придаващи уникалност на колекцията с един наистина вдъхновяващ краен резултат.

Четирите нови парфюма ще се предлагат във флакони с подобна форма на тази на мъжките аромати, но с по-елегантен и издължен силует. Спортният дух и играта на контрасти са основната нишка в новия ароматен квартет за жени на Ralph Lauren. Флаконите са оформени в четири различни пастелни цветове и са номерирани с контрастни числа.

Ralph Lauren Big Pony 2 за жени ще се предлага в розов флакон със син номер 2 и представлява по своята същност чувствен парфюм за спонтанната и съблазнителна жена. Съставът на това издание е флорално-плодово-ориенталски като комбинира червената боровинка със зърна от тонка.

Ralph Lauren Big Pony 2 EDT парфюм за жени е лансиран 2012 година