Top

Ralph Lauren Midnight Romance EDP парфюм за жени - без опаковка - 100ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 5 of 7
This product was added to our catalog on Wednesday 30 September, 2015.

Ralph Lauren Midnight Romance EDP парфюм за жени - без опаковка - 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Ralph Lauren
Price:   100.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Ralph Lauren пуска нов аромат Midnight Romance, наследник на известния аромат Romance от 1998 г., който е предложил няколко варианта досега (Romance Always Yours, Romance Be Mine, Romance Eau Fraiche, Romance Summer Blossom, Romance Tender Notes and Summer Romance). Новото издание осигурява секси разлика от оригиналните парфюми и неговите романтични версии и аромата обявен за "по-голяма сестра" ще замени невинността на едно момиче със страст и зряла любов, описана от новия състав.

Дори името на Ralph Lauren Romance Midnight говори за предизвикателство и съблазняване на нощта, която значително се различава от невинни бълнувания и нежни чувства. Страстите се будят от малина, италиански бергамот и сочно личи в началото на състава; сърцето обхваща съблазнителна божур, жасмин Самбак и фрезия затопля със секси комбинация от черна ванилия, ambroxan и ирис. Ароматът е подписан от парфюмеристите Honorine Blanc и Alberto Morillas на Firmenich.

Ralph Lauren Romance Midnight ще се предлага в бутилка характерна форма, изработен е от прозрачно стъкло с черна-сребърна запушалка и етикет с името на аромата.