Top

Roberto Cavalli Florence EDP парфюм за жени - 50ml
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 26 of 26
This product was added to our catalog on Tuesday 19 December, 2017.

Roberto Cavalli Florence EDP парфюм за жени - 50ml

Model EDP
Manufacturer Roberto Cavalli
Price:   73.00лв.
Reviews
Дълбоките корени на Роберто Кавали са в град Флоренция, където е роден и израснал основателят на известната модна къща. Пейзажите и традициите на Тоскана все още са постоянен източник на вдъхновение за луксозната марка. Именно на тези места той е вдъхновен, когато решава да напише нова глава в историята на своите аромати.

Florence е ослепителна ода до най-изисканото изкуство, от скулптура до живопис, до архитектура на сгради и ландшафт и е известна със своите страхотни цветя. Името се получава от латинската флоренция: "цъфтят". Florence е град на светлина и наслада, способен да съчетава хармоничния баланс между природата и културата, минало и настояще, великолепие и спокойствие. Roberto Cavalli Florence eau de parfum въплъщава тази перфектна комбинация от смелост, красота и чувственост. Елегантен и изискан от природата, той излъчва чар и сигурност, без презумция, спонтанно магнетично и съблазнително във всички обстоятелства.

Roberto Cavalli Florence е замислен от Marie Salamagne, майстор парфюмерист на Firmenich, който за да създаде този аромат Chypre Амбър е бил вдъхновен от Тоскана, умело въвеждане хармонии, които отразяват градската среда и изтънчеността на Флоренция. Сърцето е блестящ цветен букет, в който се смесват деликатни оранжеви цветя и искрящи листа от грейпфрут. Деликатната искреност, любящата почит към Флоренция, градът на цветята, се подсилва от леко мускусните семена на хибискус, които добавят докосване на екзотика и мистерия. Тази цветна симфония е семпло и плодово оформена в основата, която отлично показва великолепието на Флоренция на Роберто Кавали.

Контрастиращите нотки на сладък касис и леко пикантна мандаринова есенция водят до чудесна експлозия даваща живот и енергия. Тази деликатна комбинация се подчертава от леко мускусните семена на хибискус, които добавят докосване на екзотика и загадъчност. В основата на луксозното съгласие за примамка: чувственият мускус и светлият кехлибар предлагат идеална контрапункция за хипнотизиращия пачули.
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет