Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 33 of 37
This product was added to our catalog on Monday 26 September, 2022.

Rochas Girl Blooming Edition EDT for women - 40ml

Model EDT
Manufacturer Rochas
Price:   50.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

GIRL BLOOMING е ново ограничено издание, което e пуснато на пазара през март 2022 г. след миналогодишния дебют на Rochas Girl.
Въпреки че остава цитрусово дървесно флорален, GIRL BLOOMING е по-свеж, с цитруси в горната част и цитрусови цветя в сърцето на композицията.
„Ода за природата и радостта от живота, тази веганска, 90% натурална тоалетна вода е надарена със способността да събужда сетивата и да предизвиква радост.

Всичко започва с прилив на оптимизъм. Той създава изцяло ново първоначално впечатление, което все още успява да запази излъчването на мистериозна познатост. Умът ви разпознава ободряващата хрупкавост на пъпка от касис в началото, с нов привкус: блясъкът на остър бергамот, съчетан със сочна мандарина. Бързо, много бързо усмивка краси устните ти. Кажете благодаря на потока от хиляди безупречни листенца от портокалов цвят, жасмин и нероли, наводняващи душата ви със здраве и светлина. Това е лъчезарна флоралност в своя връх; усещането за въодушевление е неустоимо. Върху облак от мускус сандалово дърво и кедрово дърво създават топла, чувствена аура върху кожата за усещане за изобилие, което продължава до вечерта."

Връхни нотки: касис, бергамот, мандарина
Средни нотки: портокалов цвят, жасмин, нероли
Базови нотки: мускус, сандалово дърво, кедър