Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 10 of 13
This product was added to our catalog on Friday 14 August, 2020.

Ted Lapidus Poker Face EDT for men - without package - 100ml

Model без опаковка
Manufacturer Ted Lapidus
Price:   75.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

През август 2018 г., по лиценз на Jacques Bogart Group, модната марка TED LAPIDUS лансира нов мъжки аромат, наречен POKER FACE. Тактиката, интуицията и пристрастяващото предизвикателство на покер играта се предават с контрастите на композицията, в която доминират рязко, гладки прахообразни и сурови мъжки елементи.

Съставът на новото дървесно-пикантно лице е съставен от елегантни, прахообразни и мъжествени елементи. Ароматният, ярък, цитрусов старт придава изобилие от свежест с нотки на бергамот и мента, последвани от гладка лавандула и прахообразни нюанси на виолетови листа. Елегантността на композицията продължава в сърцето на аромата, съчетавайки благороден ирис с пикантен кардамон и остър, черен пипер. Динамиката и мъжествеността се подчертават от комбинация от пачули, кедър и боб тонка, задълбочаваща прахообразната пикантна смес и придаваща топлина, сила и по-строг характер.

Пирамида на аромата:

Връхни нотки: бергамот, мента, лавандула, виолетови листа.

Средни нотки:кардамон, ирис, черен пипер.

Базови нотки: пачули, тонка, кедър.