Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 14 of 15
This product was added to our catalog on Monday 21 November, 2022.

The House of Oud Cypress Shade EDP unisex perfume - 75ml

Model EDP
Manufacturer The House Of Oud
Price:   210.00лв.
Reviews
THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

Сянката, хвърлена от клоните на кипарис, носи момент на облекчение и освежава душата. Символът на вечността и женската красота се поддава на рисуване на най-чистите връзки между мъжа и жената, независимо дали тази жена е дъщеря, другар или приятел. Изненадващ акварел тонизира силите на най-пищната природа с деликатността на безкрайността, позлатен и сияещ ярко. Времето на увереността минава в прегръдките на природата, крачейки бавно в сянката на редица зелени кипариси.
CYPRESS SHADE е убежището на една вечна връзка.

Връхни нотки: Лимон, бергамот, бадиан, мандарина
Средни нотки: Петитгрейн, мимоза, кориандър, мента
Базови нотки: Кедрово дърво от Мадагаскар, ветивер, ириански уд
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет