Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 15 of 23
This product was added to our catalog on Monday 21 November, 2022.

The House of Oud The Time EDP unisex perfume - 75ml

Model EDP
Manufacturer The House Of Oud
Price:   215.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

ВРЕМЕТО е миг, мимолетен миг на присъствие, на осъзнаване в самите нас. Това е ясното съзнание, че живеем себе си и интензивно преживяваме момент, който споделяме с най-автентичната, дълбока част от себе си. Към които предлагаме грижа и уважение, в ритуал, богат на благодарност, като японската церемония по приготвяне на чай.
ВРЕМЕТО настройва вътрешния си часовник на 5 следобед и точно там се забавя: тишината извърта минутите и внушава чувство за сигурност. Времето затяга хватката си и ни позволява лукса да наблюдаваме как протичат нещата, в дълбоко разбиране на събитията както вътре в нас, така и извън нас.
ВРЕМЕТО е време за нас самите. Време, което трае миг, ден или цял живот.

Тази композиция е покана за практикуване на интроспекция: прелюдията е бергамот в акорд с лайка и спокойствието на пелин, чиято топла, дървесна нотка предпазва и успокоява. Син чай, ирис и върбинка са пулсирането на едно сърце, което не бележи изтичащото време, а го разширява до безкрайност, обгръщайки ни в измерение на грижа и уважение. С изразителната сила на кедрово дърво, мускус и кехлибар, основата получава ценните, динамизиращи нотки на черен чай.