Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 55 of 64
This product was added to our catalog on Tuesday 14 August, 2018.

Thierry Mugler Aura Body Lotion for women - 200ml

Model Body Lotion
Manufacturer Thierry Mugler
Price:   73.00лв.
Reviews
Thierry Mugler Aura Body Lotion - 200ml.

Новият парфюм AURA от Mugler излиза към края на юни - началото на юли 2017 г. Времето изглежда идеално за зелен аромат, както е визуализирано в дизайна на рекламите и флакона.

Thierry Mugler винаги е бил пример за страхотна парфюмерия, която предлага шедьоври, както и за успешен бизнес с парфюми. Загубихме следите на фланкиращите аромати на стълбовете, но всъщност има само 5 основни аромати на Mugler, ако оставим специалните им колекции настрани. Всеки един от тях е не само стълб на къщата, те са важни и за историята на парфюмите като цяло и клиентите им се възхищават . Те са красиво изработени отвътре и отвън и много уникални по отношение на външния им вид. Една обща характеристика на техния дизайн обаче може да бъде посочена - всички те изглеждат извънземни.

Новият вид Aura отговаря на стила на Mugler: интригуващо цветово единство, характерно стъкло, съчетано с метални детайли. Красиво изработените парфюми "Womanity" и "Alien" ми се струват мигновени.
Всеки един от основните аромати на Mugler има интрига, скрита в дълбочината на дръзката комбинация от неговите споразумения и материали: Angel отвори забранените врати на ултра сладката парфюмерия, Womanity експериментира с доста рискови миризми и вкусове и A * Men въведе нетрадиционни сладки аромати на мъжкото разделение в парфюмерията.

Ако погледнем зелената бутилка, аромата и рекламата на Аватар, можем да заключим, че Аура е зелен аромат, но никога не можеш да бъдеш сигурен с Mugler! Мога само да се надявам, че след сладка бомба, флорална експлозия, ние получаваме нещо зелено, което е толкова силно, колкото и всеки друг аромат на Mugler. Можете да се оплачете от всичко и дори да мразите определен парфюм на Mugler, но никога няма да можете да се оплачете от слабостта му.

Основни бележки: нотки на зелен ревен, тигрова лиана, ванилия Бурбон, портокалов цвят, wolfwood
 Всички права запазени © 2000-2019 Парфюми.нет