Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 7 of 18
This product was added to our catalog on Wednesday 14 October, 2020.

Thierry Mugler Les Exceptions Ambre Redoutable EDP unisex perfume- 80ml.

Model EDP
Manufacturer Thierry Mugler
Price:   190.00лв.
Reviews
Изследвайте нови пътища, смесете жанрове и смело създайте невероятни комбинации с аромата Les Exceptions Ambre Redoutable на MUGLER

. Вдъхновен от създателя си Thierry Mugler, който отхвърля съответствието, за да създаде свой собствен свят, Les Exceptions MUGLER преинтерпретира онези велики ароматни семейства на La Belle Parfumerie, за да постигне необикновеното. MUGLER скъсва с класическите структури благодарение на креативните и дързостни комбинации, които включват неочаквана съставка.
Най-красивите материали започват да отнемат живот, като се сблъскват и смесват в опияняваща колекция от аромати с най-изключителния характер.

Типичното майсторство на MUGLER. Покана да мечтаете и да пътувате, Les Exceptions - Ambre Redoutable преосмисля ориенталското изобилие от аромати на Амбър в основата на опасно пристрастяващ аромат.
Мощен и разкошен , кехлибарът разкрива ориенталска чувственост с меки, почти хипнотични вибрации. Подчертано от гладкостта на топло дърво, то разкрива кремообразни фасети.
Неговият аромат Amber Oriental незабавно се ободрява и освежава от поразителния аромат на тинтява абсолют, неочаквана съставка, която съчетава въздушната свежест с горчивата флоралност.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет