Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 13 of 18
This product was added to our catalog on Friday 16 October, 2020.

Thierry Mugler Les Exceptions Naughty Fruity EDP unisex perfume- 80ml.

Model EDP
Manufacturer Thierry Mugler
Price:   190.00лв.
Reviews
Изследване на нови пътища, смесване на жанрове и смело създаване на невероятни комбинации ... Вдъхновен от създателя му Тиери Мюлер, който отхвърля съответствието, за да създаде свой собствен свят, Les Exceptions преосмисля онези велики обонятелни семейства на La Belle Parfumerie, за да постигне необикновеното .
Mugler скъсва с класическите структури благодарение на креативните и дързостни комбинации, които включват неочаквана съставка. Най-красивите материали започват да отнемат живот, като се сблъскват и смесват в опияняваща колекция от аромати с най-изключителния характер. Типичното майсторство на MUGLER.

Символ на старомодните, смайващи радости от детството, тук семейството на плодови аромати се оказва много по-малко невинно. Naughty Fruity въплъщава изцяло нов плодов аромат, който се отличава както с вкусен, така и с непозволен контраст на аромати: претоварването на Mirabelle Plum се разкрива в различни аспекти - понякога кръгли, кадифени, сочни или свежи - докато Blonde Tobacco - както изненадващо, така и провокативно пристрастяващо - разклаща този плодов аромат и фино го обгражда в хипнотично, кожено, опушено измерение.
Ароматът MUGLER Les Exceptions - Naughty Fruity е уловен в бутилка, вдъхновена от арт деко, която демонстрира специфичната архитектурна елегантност на Maison MUGLER.

Плодов дървесен аромат.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет