Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 15 of 16
This product was added to our catalog on Friday 26 March, 2021.

Tom Ford Beau de Jour EDP perfume for men - 100ml

Model EDP
Manufacturer Tom Ford
Price:   290.00лв.
Reviews
Ароматът за перфектно поддържания джентълмен Tom Ford Beau de Jour, пуснат през 2019 г. за частната линия на Tom Ford, ще се предлага вече в нови флакони от края на януари 2020 г. Най-новият флакон е проектиран като комбинация от няколко популярни творения на Tom Ford: цилиндричната форма на флакона е същата като Metallique и Ombre Leather, докато стъклото е матирано с емблематичната оребрена елегантност на линията Tom Ford Signature. Цветът на течността е светло зелен.

Новият Beau de Jour, според къщата на Том Форд, е класически, остър, невероятен!

Beau de Jour представя перфектно поддържания джентълмен, който обмисля всеки детайл. Той показва най-добрата версия на себе си пред света, но под повърхността има нещо по-дълбоко, освежаващо и възвишено във всичките му слоеве.

Свежо начало на Лавандула от Прованс представя чистите и пламенни аспекти на аромата на Beau de Jour. Прохладният и освежаващ отвор се усилва допълнително с вливане на енергичен хибрид от лавандула.

Сърцевината бие с билковото отражение на африканския розмарин и флорално зеления здравец с неговия фин ментов нюанс, мощен контраст на кожената топлина на дъбовия мъх и електрическото зелено на босилека.

Пачули и Амбър създават земна основа от сияйно дърво и чувствена мускусна топлина, допълнително издигайки освежаващата представа за мъжествеността на Beau de Jour през финала. "
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет