Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 5 of 6
This product was added to our catalog on Friday 26 March, 2021.

Tom Ford Beau de Jour EDP perfume for men - 50ml

Model EDP
Manufacturer Tom Ford
Price:   200.00лв.
Reviews
Ароматът за перфектно поддържания джентълмен Tom Ford Beau de Jour, пуснат през 2019 г. за частната линия на Tom Ford, ще се предлага вече в нови флакони от края на януари 2020 г. Най-новият флакон е проектиран като комбинация от няколко популярни творения на Tom Ford: цилиндричната форма на флакона е същата като Metallique и Ombre Leather, докато стъклото е матирано с емблематичната оребрена елегантност на линията Tom Ford Signature. Цветът на течността е светло зелен.

Новият Beau de Jour, според къщата на Том Форд, е класически, остър, невероятен!

Beau de Jour представя перфектно поддържания джентълмен, който обмисля всеки детайл. Той показва най-добрата версия на себе си пред света, но под повърхността има нещо по-дълбоко, освежаващо и възвишено във всичките му слоеве.

Свежо начало на Лавандула от Прованс представя чистите и пламенни аспекти на аромата на Beau de Jour. Прохладният и освежаващ отвор се усилва допълнително с вливане на енергичен хибрид от лавандула.

Сърцевината бие с билковото отражение на африканския розмарин и флорално зеления здравец с неговия фин ментов нюанс, мощен контраст на кожената топлина на дъбовия мъх и електрическото зелено на босилека.

Пачули и Амбър създават земна основа от сияйно дърво и чувствена мускусна топлина, допълнително издигайки освежаващата представа за мъжествеността на Beau de Jour през финала. "