Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 6 of 9
This product was added to our catalog on Sunday 18 December, 2022.

Tom Ford Noir Extreme PARFUM for men - 100ml

Model PARFUM
Manufacturer Tom Ford
Price:   390.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

През лятото на 2022 г. Том Форд пуска нов аромат от линията Noir, наречен Noir Extreme Parfum. Новият аромат представлява възприемане на кехлибарения, дървесен гурман Tom Ford Noir Extreme от 2015 г., като най-известният в линията.

Обявен като интензификация на оригиналния Noir Extreme, парфюмът Noir Extreme е да внесе повишена концентрация на пикантен кардамон, подправен с топлината на Shimoga джинджифил и богатата чувственост на зърна тонка и гуаяк в микса. Композицията съдържа и увеличена доза индийски кардамон, за да подчертае пикантния характер и жизненост.

Ароматът се отваря със северноафриканско нероли и италианска мандарина, както и други цитруси. Цветното сърце от българска роза, портокалов цвят и жасмин контрастира със сладък индийски акорд кулфи. Основата съдържа кедрово дърво и гуаяково дърво, докато тонка се смесва с акорди на ванилия от Бурбон, кожа и велур.

Връхни нотки: мандарина, нероли, цитруси, кардамон, джинджифил;

Средни нотки: индийски кулфи, българска роза, жасмин, портокалов цвят;

Базови нотки: кехлибар, кедър, гуаяково дърво, ванилия, тонка, кожа, велур.