Top

Trussardi Amber Oud EDP парфюм за мъже - 100ml.
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 23 of 28
This product was added to our catalog on Saturday 13 January, 2018.

Trussardi Amber Oud EDP парфюм за мъже - 100ml.

Model EDP
Manufacturer Trussardi
Price:   105.00лв.
Reviews
Trussardi Amber Oud е луксозен ориенталско-дървесен мъжки парфюм с мек ореол от марката Trussardi. Величието на пясъчните дюни и златният нагорещен от слънцето пясък, мълчанието на древния град, който при изгрев и залез сякаш живее свой загадъчна живот – всичко това е въплътено в парфюма.

В състава са използвани две от най-редките, скъпи и висококачествени парфюмни съставки: уд и кехлибар. За удът от Ориента се носят легенди, а на кехлибарът са приписвани мистични свойства и е наричан "капка от слънцето", "душата на тигъра", "вкаменена светлина" и "твърд мед". Заедно те представляват невероятен аромат, достоен за владетели и кралски особи.
Началото на пирамидата звучи ярко с освежаващи акценти лимон и здравец на фона на нежен розов пипер, смесващ се със смолисто елеми. Интензивното и съблазнително сърце разкрива загадъчна смес от опушен тамян, пикантен бензоин и сладък уд. Изпълнена с топла чувственост и тайнственост базата дава магичен баланс между мъжкото (ветивер, пачули и кожа) и женското (кехлибар) ароматно начало.

Trussardi Amber Oud EDP парфюм за мъже е нов парфюм лансиран 2016 година.
 Всички права запазени © 2000-2019 Парфюми.нет