Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Previous
Next
Product 20 of 34
This product was added to our catalog on Wednesday 29 December, 2021.

Trussardi Donna Levriero Collection EDP Intense парфюм за жени - 100ml

Model EDP
Manufacturer Trussardi
Price:   105.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

За да отпразнува 100 години успех, Trussardi лансира две нови обонятелни творения през 2011 г., вдъхновени от емблематичните аромати от 80-те години: Trussardi Donna и Trussardi Uomo.
Стогодишните аромати вече са отправна точка за колекцията Levriero, лимитирана серия за подаръци и колекциониране. И в двата случая концентрацията е засилена: Eau de Parfum Intense за нея, Eau de Parfum за него. Бутилките и опаковките са уникални: като две малки скулптури, всяка от които се съдържа в златна кутия.

„Идеята за лукс и качество, която марката на хрътката е успяла да изрази във всички аспекти на съвременния живот, остана непроменена. Но сега тази черно-бяла история навлиза в царството на мечтите и магията. Започваме от ин ( черно) и ян (бяло), мъжко и женско начало, слънце и луна, светлина и сянка, положително и отрицателно, откровение и мистерия, горещо и студено, сила и лекота."

TRUSSARDI DONNA LEVRIERO EAU DE PARFUM INTENSE - Ароматът принадлежи към семейството на ориенталско-цветните аромати и е създаден от парфюмеристката Натали Лорсън. Главните нотки създават сияеща плодова аура с умело съчетание от юзу, лимон и водни плодове. Сърдечните нотки цъфтят с кадифената женственост на османтус, портокалов цвят, водни лилии и жасминов чай, докато базовите нотки освобождават дълбоката чувственост на дървесина: кедър, сандалово дърво, бяло пачули и ванилия.