Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 19 of 20
This product was added to our catalog on Wednesday 29 December, 2021.

Trussardi Uomo Levriero Collection EDP perfume for men - 100ml

Model EDP
Manufacturer Trussardi
Price:   99.00лв.
Reviews
За да отпразнува 100 години успех, Trussardi лансира две нови обонятелни творения през 2011 г., вдъхновени от емблематичните аромати от 80-те години: Trussardi Donna и Trussardi Uomo.

Стогодишните аромати вече са отправна точка за колекцията Levriero, лимитирана серия за подаръци и колекциониране. И в двата случая концентрацията е засилена: Eau de Parfum Intense за нея, Eau de Parfum за него. Бутилките и опаковките са уникални: като две малки скулптури, всяка от които се съдържа в златна кутия.

„Идеята за лукс и качество, която марката на хрътката е успяла да изрази във всички аспекти на съвременния живот, остана непроменена. Но сега тази черно-бяла история навлиза в царството на мечтите и магията. Започваме от ин ( черно) и ян (бяло), мъжко и женско начало, слънце и луна, светлина и сянка, положително и отрицателно, откровение и мистерия, горещо и студено, сила и лекота."

TRUSSARDI UOMO LEVRIERO EAU DE PARFUM - Ароматът принадлежи към типично мъжествено обонятелно семейство, групата фужер-дървесни, и е подписан от парфюмерист Aurelien Guichard. Свежата италианска елегантност на лимон, бергамот, галбан и индийско орехче се появява в началните нотки. Сърцето се характеризира с изисканата мъжественост на смес от градински чай, здравец и виолетови листа. Апотеозът на силата и чувствеността идва с базовите нотки: пачули, акорд на мъх, акорд от кожа, акигалаууд (скъпоценна частична нотка на пачули) и сандалово дърво.

Връхни нотки: Италиански лимон, бергамот, галбанум и индийско орехче;

Средни нотки: Мускат градински чай, здравец, листа от теменужка;

Базови нотки: Пачули, акорд от мъх, акорд от кожа.