Top

Versace Bright Crystal Absolu Комплект за жени 3 части
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 58 of 158
This product was added to our catalog on Wednesday 13 May, 2015.

Versace Bright Crystal Absolu Комплект за жени 3 части

Model комплект
Manufacturer Versace
Price:   80.00лв.
Reviews
Versace Bright Crystal Absolu Комплект за жени 3 части - 50ml EDP + 50ml Лосион за тяло + 50ml Душ гел

Въз основа на популярността на Bright Crystal издание, Versace и Юроиталия стартират по-силна версия на оригиналния аромат с надеждата, че ще развълнува почитателите на оригиналното издание. "След невероятния успех на Bright Crystal в целия свят, ние искахме да се отговори на желанието на много взискателни клиенти и да предложим интензивна версия." - Както е посочено от Giovanni Sgariboldi, президент на Юроиталия.

Creative директор на Versace марка - Донатела Версаче акцентира, че това е аромат, с повишена интензивност и продължителност на живота, в състава на която предоставя живот изпълнен с любов.

Състав на аромата Versace Bright Crystal Absolu е подписан от Alberto Morillas (създател на аромати Bright Crystal EDT, Versace Yellow Diamond и Versace Pour Homme), които обогатяват връхни нотки с комбинация от юзу, нар и акорди на лед, освежаващо сърцето на малина, лотос, божур и магнолия. Базата включва Acajou дърво, кехлибар и мускус.

Флаконът поддържа една и съща форма, в известна степен по-тъмно розово от оригиналния парфюм, а картонената кутия е украсена с бели-сиви орнаменти.

Лансиран през: 2013 година.