Top

  • new
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 202 of 207
This product was added to our catalog on Wednesday 07 October, 2020.

Versace Bright Crystal Absolu Set for women-90EDP+150SG+5ml EDP

Model комплект
Manufacturer Versace
Price:   110.00лв.
Reviews
Versace Bright Crystal Absolu Комплект за жени 3 части - 90ml EDP + 150ml Душ гел + 5мл EDP

Въз основа на популярността на Bright Crystal издание, Versace и Юроиталия стартират по-силна версия на оригиналния аромат с надеждата, че ще развълнува почитателите на оригиналното издание. "След невероятния успех на Bright Crystal в целия свят, ние искахме да се отговори на желанието на много взискателни клиенти и да предложим интензивна версия." - Както е посочено от Giovanni Sgariboldi, президент на Юроиталия.

Creative директор на Versace марка - Донатела Версаче акцентира, че това е аромат, с повишена интензивност и продължителност на живота, в състава на която предоставя живот изпълнен с любов.

Състав на аромата Versace Bright Crystal Absolu е подписан от Alberto Morillas (създател на аромати Bright Crystal EDT, Versace Yellow Diamond и Versace Pour Homme), които обогатяват връхни нотки с комбинация от юзу, нар и акорди на лед, освежаващо сърцето на малина, лотос, божур и магнолия. Базата включва Acajou дърво, кехлибар и мускус.

Флаконът поддържа една и съща форма, в известна степен по-тъмно розово от оригиналния парфюм, а картонената кутия е украсена с бели-сиви орнаменти.

Лансиран през: 2013 година.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет