Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 29 of 30
This product was added to our catalog on Sunday 19 March, 2023.

Versace Pour Femme Dylan Purple Shower gel for women - 200ml

Model EDP
Manufacturer Versace
Price:   50.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

С Dylan Purple легендарната Донатела Версаче искаше да капсулира манията си по Италия и нейните великолепни плажове. Този аромат е знак на почит към времето, което е прекарала там и спиращата дъха природа. Отваря се със свежо, кремообразно и плодово усещане благодарение на емблематичните цитрусови плодове, последвано от флорален привкус, представителен за хипнотизиращия залез на водната повърхност. Завършва с вибрираща дървесина и мускус, силно символични за златния пясък на плажа.
Нотната композиция на Dylan Purple е силно концентрирана и оставя много силна следа, която продължава дълго време. Комбинацията от италиански горчив портокал и бергамот, обединени с вкусен акорд на сок от круша, е допълнително подсилена със сърдечните нотки на лилава фрезия, комбинирана с махониал и помароза. Освен това можете да почувствате топлината на Dylan Purple благодарение на фоновото подравняване на Belambre, Sylkolide и Ambrofix.

Дизайнът на бутилката запазва оригиналната си емблематична форма, но за Dylan Purple цветът на стъклото е лилав, с луксозната емблема на къщата, гравирана в злато върху бутилката, за да подчертае колко ценно е това издание.

Връхните нотки са круша, горчив портокал и бергамот;
средните нотки са махония, фрезия и помароза;
базовите нотки са Ambroxan, Iso E Super, Sylkolide, дърво Belambra и кедър от Вирджиния.