Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 73 of 133
This product was added to our catalog on Wednesday 06 April, 2022.

Versace Pour Femme Dylan Turquoise Set for women -30ml EDT+50ml BG

Model Комплект
Manufacturer Versace
Price:   87.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Versace Pour Femme Dylan Turquoise Комплект за жени -30ml EDT + 50ml Body Gel

Versace Pour Femme Dylan Turquoise е жизнен и сияещ аромат, въплъщаващ традициите и иновациите. Като изблик на светлина, лимонът Primofiore, осигурява изключително характерна отправна точка, придавайки на аромата леко кисела, но постоянна зелена нотка. Събран в най-ранните дни на сезона, първият зимен плод предлага невероятно количество есенция, създавайки чудесно енергично благоухание. Лимонът е придружен от италианска мандарина от Сицилия, съчетаваща ухание както на корите, така и на сърцевината на плода. По този начин ароматът разкрива многостранните си цитрусови фасети.

Още повече разкош придават връхните нотки на розовия пипер, който леко напомня за аромата на червените боровинки. Нотките в сърцевината обаче са това, което придава на аромата неговата креативност. Специалният акорд от сока на гуава усилва свежестта на аромата, придавайки му траен, екзотичен и тропически тон. За повече свежест и ефирност, гуавата е придружена от листенца на жасмин, в съчетание с есенция от фрезия, които придават на композицията модерни цветни фасети. Чувственността на тоалетната вода се крие в модерните му дървесни тонове. Базовите нотки попадат между светлина и сянка, където есенция от дърво, напомняща пачули, съчетава кехлибарена чувственост с дървесен характер, не оставяйки следи от земни и камфорови нотки, характерни за тези есенции. Изработена от захарна тръстика, тази оригинална молекула е ексклузивна и натурална, създадена с помощта на биотехнологични изследвания. В комбинация с коктейла от жизнено дърво и бял мускус, есенцията придава модерност на този престижен аромат.