Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 25 of 32
This product was added to our catalog on Saturday 02 October, 2021.

YSL Black Opium Neon EDP perfume for women -without package- 75ml

Model без опаковка
Manufacturer Yves Saint Laurent
Price:   149.00лв.
Reviews
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Нова плодово-гурманска версия на оригиналния Black Opium е тук с издаването на YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM NEON, което излиза на пазара в средата на декември 2019 г. като аромат, излъчващ топлина и пикантна сладост. Неоновото издание продължава подписа на гурме кафе, който присъства и е характерен във ароматите на Black Opium и Black Opium Intense, като този път създава обрат на плодове и сладко-пикантни нюанси.
Както бе обявено от Ив Сен Лоран, Black Opium Neon Eau de Parfum е разпознаваем по "богатото на адреналин кафе, искрящ портокалов цвят и хипнотизиращ аромат на драконови плодове; жив парфюм, който е перфектната комбинация от съблазнителен и сладък."

Бутилката с новия аромат на Black Opium Neon следва дизайна на стълба, вече в продълговата форма, където черното и блестящо тяло на бутилката е контрастирано от емблематичния кръгъл прозорец, който е осветен от лъскаво неоново розово за изявление това е едновременно остър и модерен.

В горните нотки са питахая, мандарина и цитрон; средните нотки са портокалов цвят, кафе и жасмин самбак; базови нотки са ванилия и мускус.