Top

Yves Saint Laurent L\'Homme Intense EDP парфюм за мъже - 100ml.
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Google Buzz Share on Digg

Previous
Next
Product 22 of 43
This product was added to our catalog on Tuesday 13 May, 2014.

Yves Saint Laurent L'Homme Intense EDP парфюм за мъже - 100ml.

Model EDP
Manufacturer Yves Saint Laurent
Price:   125.00лв.
Reviews
В края на август 2013 Yves Saint Laurent предложи друга версия на оригиналния аромат L' Homme от 2006 година. Първият аромат е наследен от няколко различни версии , повечето от които са създадени за топлите дни. Като контраст с аромати L'Homme L'Eau d'Ete, Cologne Gingembre, LIbre or L'Homme Tonic стартира тази година , Yves Saint Laurent обявява по-интензивен L' HOMME PARFUM INTENSE .

Новият парфюм , L' Homme Intense Parfum ще обяви есенната колекция от YSL .По -топло и по-интензивен е състава, подписан от парфюмеристите Anne Flipo и Dominique Ropion , създаден от смес от цитруси , подправки, дървесни и флорални нотки . Парфюмът се отваря с лимон, бергамот и черен пипер. Сърцето на състава се маркира с портокалов цвят и Indian Davana цвят ( Artemisia ) , заедно с дървесни акорди и амбра .

Ароматът пристига в един флакон с форма като предишните издания с шестоъгълна запушалка от сребро метал, различаващи се по цвят на течността , която този път е оцветена в топъл кехлибар . YSL L' Homme Intense Parfum ще бъде на разположение от 60 и 100 мл .
 Всички права запазени © 2000-2018 Парфюми.нет