Top

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Previous
Next
Product 9 of 10
This product was added to our catalog on Friday 24 February, 2023.

Zadig&Voltaire This is Her Underessed EDP perfume for women - 50ml

Model EDP
Manufacturer Zadig Voltaire
Price:   135.00лв.
Reviews
През 2023 г. Zadig & Voltaire This Is Him! и This is Her! колоните получават нови версии с чувствения и характерен дървесен нюанс на сандалово дърво и кожен акорд. Най-новото представяне поставя фокуса върху Undressed творенията на парфюмеристите Nathalie Lorson и Sidonie Lancesseur.
Zadig & Voltaire изразява чрез тези топли и дървесни аромати интимен и чувствен аспект, личен и успокояващ. Ароматите ви позволяват да се свържете отново със себе си и с друг с автентичност: кожа срещу кожа, нова история започва.

This is Her!Undressed - Това е Тя! Съблеченa
Елегантна въпреки себе си и искрена на пръв поглед. Дълбоко в себе си тя е страстна и независима жена, която се радва на живота.
Най-новият аромат на Zadig & Voltaire This Is Her! колекцията предлага експлозия от свежест, донесена от чувствени и слънчеви нотки на портокалов цвят и джинджифил, обгърнати от иланг-иланг и топлата, пристрастяваща следа от кожен акорд, мускус и характерен акорд на сандалово дърво. Както марката твърди, ароматът е веган и без жестокост. Композицията е съставена от парфюмериста Sidonie Lancesseur.

Връхни нотки: органичен джинджифил, абсолют на портокалов цвят
СРЕДНИ НОТКИ: иланг-иланг, кожен акорд, сол
БАЗОВИ НОТКИ: бензоинов резиноид, непалско сандалово дърво, мускус
 Всички права запазени © 2000-2023 Парфюми.нет