Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 1 от 3
Артикулът е добавен в нашия магазин на Saturday 09 July, 2022.

Etat Libre d'Orange Soul Of My Soul EDP унисекс парфюм - без опаковка-100ml

Модел без опаковка
Производител Etat Libre d'Orange
Цена: 145.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

С акцент върху оригиналността, дързостта, автентичността и свободата на изразяване, Etat Libre d’Orange предлага изненадващи обонятелни композиции, без никакви ограничения по отношение на креативността, суровините или разходите. Ето защо марката среща все по-голям брой страстни фенове, които виждат в Etat Libre d’Orange нейната уникалност, искреност и придържане към нейния дух: луксозен, провокативен, понякога ироничен, често подривен и винаги елегантен.
Etat Libre d’Orange е декларация за независимост. Парфюми за живота и любовта и правенето на любов.

Парфюмът е душа, душата е парфюм.
В „Хиляда и една нощ“ има този прекрасен израз за обръщение към любим човек: да кажеш „душата на моята душа“, което означава празнотата да живееш без нечия любов. Това е невидимо присъствие, което ни свързва с божественото, малко като ваниловата следа на парфюма, който искате да следвате. Душата пътува до безкрайността в пространството и времето и ни свързва с цялото. Това е фрагмент от това, което е красиво и съвършено във всеки от нас, което ни връща на небето и остава на земята, когато изчезнем. Парфюмът продължава присъствието на този фрагмент и душата продължава по същия начин.

Тук имаме парфюм, който говори за бога на огъня на Персия и боговете на Индия, поклонението на даренията, Месопотамия, млякото и пречистеното масло в чест на боговете. И да си спомня, чрез диря във въздуха, разпенената белота на душата, която идва от всичко. Тук парфюмът е душа, душата е парфюм. Кремообразна експлозия, където мускусът се смесва с масло от ирис и предава мощния балсам на ванилия, последван от триенето на тонка срещу бензоин.

Връхните нотки са бергамот, розов пипер и тамян;
средните нотки са велур, роза и ирис;
базовите нотки са мадагаскарска ванилия, австралийско сандалово дърво, мускус, бензоин и боб тонка.