Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 14 от 18
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 24 March, 2016.

Gianfranco Ferre Camicia 113 EDP парфюм за жени - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Gianfranco Ferre
Цена: 50.00лв.
Коментари
През цялата си кариера, сезон след сезон, Джанфранко Фере никога не се уморява от тази игра. Фондацията, която носи неговото име, съхранява колекцията от хиляди бели ризи, които свидетелстват за великолепните му умения и смелия му подход, чрез който преоткрива тази популярна дреха във времето и до днес. Фере вижда бялата риза като универсална дреха, постигаща съвършенство, която всяка жена може да приспособи към стила си. Като знак на почит към това наследство, Gianfranco Ferre поставят началото на новата ароматна линия “La camicia bianca secondo me” (Бялата риза според мен).
Цветето Кала е полу-водно цвете, чийто листенца образуват формата на чаша. Тази форма е изобразена в една от най-емблематичните ризи в наследството на Фере, ризата Camicia 113. Тя е оригинална блуза, създадена през 1982-ра, вдъхновена от чашката на цветето Кала и изработена от специален вид коприна, копринен сатен и тафта. Предната част, нарязана като бюстие, е изработена от копринено жабо – подобно на формата на Кала. Набирайки се, достига почти до лицето, а талията е събрана с лента от обратно зашит сатен. Както в колекцията есен-зима 1982, вдъхновена от фехтовката, можем да видим елегантната линия в извивките в предната част при смелия жест на фехтовача, извършвайки Арабеск върху тялото. Невероятен, екстравагантен и чувствен дизайн, вдъхновен от едно от най-красивите цветя, ризата Camicia 113 е упражнение по стил. Точно този шедьовър на Джанфранко Фере вдъхновява първия едноименен парфюм от новата ароматна линия „La camicia bianca secondo me”, обръщайки поглед към растителния свят и елегантността на калата.

Camicia 113 е лек, жизнерадостен, женствен eau de parfum, създаден от парфюмериста Натали Лорсън от Файрминич. Той принадлежи на семейството ориенталски-цветни-свежи аромати. Парфюмната вода напомня деликатната конструкция на блузата-Кала, легендарната риза 113, която Джанфранко Фере създава за своята есенна колекция през 1982 година. В унисон с образа, ароматът е в естествен цвят, който напомня за дамска кожа. Фин като перце, наподобяващ на коприна, нежно докосваща бюста с движение, което напомня как калата се извива – бергамотът дарява Средиземноморска нотка в пробуждането на аромата.Изненадващ като необичайната модна конструкция на Архитекта Фере, ароматът разцъфва с бели магнолии и красив божур. След това невероятно усещане за потапяне в меката, свежо-направена бяла блуза, ни посреща простотата на жасминови венчелистчета, ирис и виолетка в сърцевината. Бензоин от Сиям, пачули и силен мускус затварят базата на Camicia 113 с още една неочаквана и характерна страна. Етикетът, който стои на дрехите, дизайнът и формата на риза 113 са елементите, които вдъхновявят опаковката на Camicia 113 и неповторимия бял стъклен флакон на аромата.
 Всички права запазени © 2000-2020 Парфюми.нет