Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 6 от 40
Артикулът е добавен в нашия магазин на Friday 12 November, 2010.

Giorgio Armani Acqua di Gioia EDP парфюм за жени - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Giorgio Armani
Цена: 155.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Acqua Di Gioia е новия аромат на Джорджо Армани. Вдъхновен от няколко летни ваканции, прекарвани на островите Pantelleria и Антигуа, Армани създава благоуханието воден от идеята за бягство сред природата, на райско кътче, където възстановяваме енергията, необходима за тялото и душата ни , там където можем да бъдем в пълна хармония с природата. Аромата олицетворява жена , която е ”силен, достоен и свободен дух и води живот близко до природата''. Флакона на парфюма е направен в натурална форма - водни капки, които са чисти, прозрачни и свежи.

Acqua Di Gioia ще бъде на пазара през юни 2010 г., като смесица от освежаващи нотки на смачкани листа от мента и лимон Limone Primo Fiore Femminello от Калабрия. Сърцевината е жасмин, божур и свеж розов пипер, а базовите нотки са кедър, жълта захар и labdanum. Уникалното ухание е творение на парфюмните дизайнери: Loc Dong, Anne Flipo и Dominique Ropion. Парфюмът ще се предлага в разфасовки от 30, 50 и 100 ml. парфюмна вода.

Giorgio Armani Acqua di Gioia е лансиран през март 2010 година.