Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 10 от 40
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 08 October, 2017.

Giorgio Armani Emporio Because Its You EDP парфюм за жени - 100ml.

Модел EDP
Производител Giorgio Armani
Цена: 195.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Armani обявява нова ароматна двойка и нов стълб на линията Emporio Armani, която трябва да представлява "олицетворение на автентичната съвременна любов". Женското издание "Because It`s You и Stronger with you" излиза през юни 2017 г. Самият моден дизайнер участва във всички части на концепцията, включително и при проектирането на бутилките.

"Емпорио е марка, която говори езика на настоящето и този парфюм [проект] улавя два основни аспекта на нашето време: от една страна, връщането към истинските първични чувства - в този случай любовта, от друга страна , все по-голямата близост между мъжете и жените, като същевременно зачитат тяхната идентичност и индивидуалност ", каза Джорджо Армани.

Because It`s You, ароматът, който излъчва както сила, така и деликатност, е създаден от парфюмериста Ан Флипо от МФФ. Можем да очакваме съвременна, свежа и сладка флорално-плодова композиция, благодарение на съгласие от малини, рози и ванилия.