Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 2 от 3
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 24 January, 2021.

Giorgio Armani Prive Orangerie Venise EDT унисекс парфюм - 100ml

Модел EDT
Производител Giorgio Armani
Цена: 260.00лв.
Коментари
Последната новост на ORANGERIE VENISE от ексклузивната гама Armani Privé Les Eaux, вдъхновена от известните портокалови горички, съдържа изтънчени и упорити ароматни и лимонови нотки. Orangerie Venise е не само остър и траен, но подчертава много аспекти на горчив портокал, което го прави наистина уникален аромат.

Armani Privé Orangerie Venice, както и всички парфюми от колекцията Les Eaux, отдава почит на една от градините, вдъхновила Джорджо Армани. Този път посещаваме италианските градинари на Serra Dei Giardini, основана през 19 век. Красотата на тази градина е бутилирана в това ново творение.

Чувствен и еластичен, Orangerie Venise създава специална атмосфера, в която горчивият портокал се слива с изисканите флорални нотки на нероли и е подсилен от пачуърк от цитрусови нотки, свежи и искрящи като всяка друга. Бергамотът озарява богатия аромат на тези цветя и плодове, които също се поддържат от плодов и динамичен акорд на бучу. Дървесната основа, съставена от кедър, мъх и амброксан, контрастира с тази флорално-цитрусова смес. Създателят на този аромат е Доминик Ропион.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет