Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 13 от 40
Артикулът е добавен в нашия магазин на Monday 19 March, 2018.

Giorgio Armani Si Passione EDP парфюм за жени - 100ml

Модел EDP
Производител Giorgio Armani
Цена: 205.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

През декември 2017 г. Armani пуска ново издание на парфюм "Sì" от 2013 г., представен от актрисата Кейт Бланшет.
Sì Passione е интерпретация на оригинала, която му придава ново измерение - описано като "неустоима комбинация от благодат, сила и независим дух". Обявен като интензивен, безкомпромисен аромат, направен за уверена жена, която се осмелява да каже "да" и да въплъти ефекта на червеното червило в бутилката.

Sí Passione е светъл и чувствен парфюм, който излъчва увереност, съблазън и сила." Ярък и свеж в първоначалното си впечатление, Sí Passione се отваря с нотки на пикантен розов пипер, като прилив на адреналин. Крушовото сърце бие страстно с розата и женствения жасмин, за да създаде мощен аромат, като привидно крехка жена, която показва невероятна сила, когато се ръководи от страстта й. Добавянето на хелиотроп прави този парфюм пристрастяващ и действа като покана за удоволствие. Топлата и чувствена ванилия и кедрово дърво завърват аромата.