Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 80 от 80
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 17 August, 2021.

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush EDP парфюм за жени - 75ml

Модел EDP
Производител Givenchy
Цена: 100.00лв.
Коментари
Направете всеки момент незабравим с Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Eau de Parfum Florale Spray, ярък цветен цвят, който е ода на живота.

Изпълнен с розова енергия на жена, която живее свободно и прегръща силата на своята женственост, Rosy Crush е закачливо флиртуващ аромат, който улавя същността на спонтанността със своя съюз между розова свежест и смела жизненост.

От първия шприц Rosy Crush ще завладее. Доминиращите флорални нотки се преплитат с отваряне на розов пипер и годжи плодове, преди да се срещнат с цъфтящ букет от абсолюти на роза и божур в сърцето. На сухо, неговата шипрова основа е запалена от характерна нотка на пачули, което я прави перфектен аромат ден за нощ.

Rosy Crush е обонятелна експлозия от щастие и ако все още не сте се влюбили в нейните прелести, пригответе се да се влюбите до упор. Независимо дали отивате на среща, в офиса или за коктейли, Givenchy Live Irresistible Rosy Crush Eau de Parfum Florale Spray ще създаде магия, която ще ви се стори, че всичко е възможно.

Пирамида на аромата:

Връхните нотки са плодове годжи, розов пипер, портокал, лимон и бергамот;

Средните нотки са роза и божур;

Базовите нотки са мускус, ванилия, пачули и амброксан.

Givenchy Live Irresistible Rosy Crush EDP парфюм за жени е нов аромат лансиран на пазара 2019 година.
 Всички права запазени © 2000-2021 Парфюми.нет