Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 30 от 38
Артикулът е добавен в нашия магазин на Tuesday 12 September, 2023.

Gucci Bloom Ambrosia Di Fiori EDP за жени - 30ml

Модел EDP
Производител Gucci
Цена: 105.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме по телефона с клиента за потвърждаване на наличностите.

Ambrosia di Fiori, нова глава от историята на Gucci Bloom, замислена от Алесандро Микеле и създадена от майстора парфюмерист Alberto Morillas. Позовавайки се на древен свят, амброзията беше препитанието на гръцките богове, за които се смяташе, че дават безсмъртие на онези, които го пият. Името на този скъпоценен нектар и магията, която предизвиква, са вплетени в живия букет на аромата. Сместа започва с оригиналната парфюмна вода Gucci Bloom - трио от екстракт от жасминова пъпка, тубероза и Rangoon Creeper - комбинирани с нови съставки, които усилват флоралния аромат: рядък кадифен ирис - получено от смола от ирис - първоначално използвано от древни гърци и римляни като етерично масло, и роза Дамасцена - събрана рано сутринта, за да даде мощното предаване на цветето.

Коренът на Ирис - рядка и ценна нотка, получена от смолата на цветето, което цъфти в Тоскана през май.
Дамасцена роза - топъл и богат цветен аромат, дестилиран от най-ароматната порода роза.
Естествена тубероза, събрана от Индия
Екстракт от пъпка на жасмин, получен чрез ексклузивен метод на ко-екстракция, за да придаде свеж аромат на зелено и венчелистче върху кожата
Rangoon Creeper, въплъщаващ концепцията и името на аромата, леко прахообразният цветен аромат се улавя, докато цветето цъфти от бяло и постепенно потъмнява до розово, след това червено.