Горе

  • Нови
  • Нови
  • Нови
 
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail Share on Digg

Предишен
Следващ
Продукт 128 от 129
Артикулът е добавен в нашия магазин на Sunday 19 November, 2023.

Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver Комплект 75ml EDP+75BL+7.5ml

Модел комплект
Производител Guerlain
Цена: 175.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Guerlain Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver Комплект 75ml EDP +75ml Лосион за тяло + 7.5ml EDP

Колекцията аромати Aqua Allegoria възхвалява чудесата на света. Всяко творение отдава почит на красотата на природата и ни въвлича в откриването на изключителни съставки и нотки, красиво допълнени от нашите изследователи на парфюми.

Открийте Nerolia Vetiver Forte, нероли, излъчвано от светлина, обгърнато от щедростта на кремообразния акорд на смокиня, топлината на ветивера и бадемовите нотки на зърната тонка.
„Създадох нероли, позлатен от лъчите на залязващото слънце и събуден от силата на ветивера.“ – Делфин Джелк, парфюмерист на Guerlain.
Aqua Allegoria Forte, интензивната колекция, е топло и обгръщащо пътуване до сърцето на света чудеса: Eaux de Parfum, възхваляващ интензивната красота на природата, разкрита от златните лъчи на залязващото слънце Мощен символ на ангажимента на Guerlain към планетата, ароматите Aqua Allegoria Forte съдържат повече от 90% естествен произход.

Връхни нотки: бергамот, смокинови листа, петитгрейн
Сърдечни нотки: акорд на смокиня, нероли, роза
Базови нотки: кедър, ветивер, боб тонка