Горе

 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on YouTube Share on VK Share on TikTok

Предишен
Следващ
Продукт 17 от 18
Артикулът е добавен в нашия магазин на Thursday 01 November, 2018.

Guerlain Homme L'Eau Boisee EDT за мъже - без опаковка - 100ml

Модел без опаковка
Производител Guerlain
Цена: 90.00лв.
Коментари
Parfumi.net не гарантира наличността на продуктите в сайта. При финализирана поръчка се свързваме с вас по имейл или телефон за потвърждаване на наличностите.

Guerlain Homme е автентичен призив към приключението. Гладен за открития, човек процъфтява в природа, която създава.
В началото на тази обонятелна деклинация - срещата между перфюмериста на Guerlain и жителите на планинските райони на Коимбаторе в Индия. Тиери Васер открива нова същност на ветивер, която веднага му напомня за Бурбон ветивер, който вече е изчезнал. Култивиран по устойчив начин, той се използва по-величествено в Guerlain Homme L'Eau Boisée. От този обмен се роди аромат на интензивна свежест и незабравим характер.

Модерна в своята геометрия, строга в своята форма, бутилката, емблематичната за колекцията на Guerlain мъже и луксозната дървена капачка са вечни фигури на френската елегантност.

Свежа и дървесна интерпретация на Guerlain Homme предозира Ветивер. В контакт с водата тази богата и разнообразна суровина разкрива нейните живи и мощни аромати. С великолепие в парфюма, тя дава на последния роден от гамата Guerlain Homme неговия колоритен характер и опиянен от свежест за свеж и чувствен бунт.